Bilglass

Glassdrive: Bilglass - helt enkelt!

Har du en skade eller en liten sprekk i en av bilrutene? Glassdrive Furuset reparerer og bytter alle typer bilruter, uansett hvilket bilmerke du har. Vi hjelper deg med alt, og håndterer all kontakt med ditt forsikringsselskap.

Reparasjon av glasskade

I de fleste tilfeller kan vi utføre en reparasjon av glasskade raskt og enkelt. Reparasjonen tar kun ca. 30 minutter og er helt kostnadsfritt hvis du har kasko/delkasko.

Hvis bilruten din er skadet, la en av våre dyktige montører ta en titt på det. De kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger å reparere eller bytte glasset. Det er enkelt å få en avtale: bare klikk her for å få glasskaden fikset på et blunk!

Reparer bilruten eller bytte den?

Noen ganger er det ikke mulig å reparere bilruten, og da må ruten byttes. Dette tar litt lengre tid, men sikkerheten kommer alltid først, og det er verdt å ta seg tid til det.

Hos Glassdrive Furuset prøver vi alltid å reparere steinsprutskaden først, noe som kan spare deg for penger. Hvis du har kasko eller delkasko forsikring, blir reparasjonen dekket av forsikringen din. En reparasjon fører ikke til noe bonustap på forsikringen.

Bestill time

Klikk her for å gjennomføre din bestilling av time for bilskade/biloppretting.